جایزه ملی «فاب» چشم‌انداز اقتصاد مقاومتی را توسعه می‌بخشد

دکتر سیروس علیدوستی، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) گفت: جایزه ملی فناوری اطلاعات برتر (فاب) تنها جایزه ملی است که کاربست‌پذیری محصولات حوزه فناوری اطلاعات را ارزیابی می‌کند و چشم‌انداز اقتصاد مقاومتی را توسعه می‌بخشد.

ادامه مطلب1396/06/14

سخنرانی دکتر بینا مدیر کل فناوری های نوین نهاد ریاست جمهوری در همایش

آقای دکتر بینا، مدیرکل فناوری‌های نوین فاوای ریاست جمهوری در پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات در تاریخ پنجم آذر در سالن همایش‌های بین‌المللی برج میلاد در خصوص خدمات تعاملی دولت الکترونیک، همراه و هوشمند به سخنرانی خواهند پرداخت.

ادامه مطلب1396/06/08

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان / رویکرد دبیرخانه شورای عالی عتف نسبت به اجرای قانون این شرکت‌ها

در حاشیه برگزاری چهارمین همایش مدیران فناوری اطلاعات، معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی عتف، در خصوص تشکیل شورای عالی عتف و نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها در حوزه قانون شرکت‌های دانش‌بنیان موضوعاتی را بیان کرد، که در ادامه می‌خوانید:

پیام دکتر وحید احمدی؛ رئیس پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات

امروزه پیچیدگی و اندازة بسیار بزرگ داده‌ها در برخی سازمان‌ها به یک مسئله و در برخی دیگر به یک بحران تبدیل شده است. کسب‌وکارهای گوناگون برای چیره شدن بر کاستی‌ها و چالش‌های ناشی از این پیچیدگی‌ها سازوکارهای خود را به گونه‌ای سامان داده‌اند تا بتوانند با ذخیره‌سازی، تحلیل، و ترکیب این داده‌ها از آن بهره برند. کاربست راهکارهای مدیریت داده به‌خودی‌خود بسیار هزینه‌بر است و با منابع این کسب‌وکارها سازگار نیست. بنابراین امروزه سازمان‌ها در کسب‌وکارهای گوناگون خود برای حل مسائل مبتنی بر داده به یک راهکار فراگیر مبتنی بر حکمرانی داده روی‌ آورده‌اند و از مدل‌های اثربخش و کارای آن بهره می‌برند.

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر