1397/04/11

سازمان‌های پیشرو در جهان، همواره با حضور در رویدادهای اجتماعی و علمی، ضمن حمایت از پژوهش و تحقیق در مراکز علمی کشور، باعث نوآوری و ایجاد فناوری‌ها و در نهایت پیشرفت جامعه می‌شوند. جایزۀ ملی فناوری اطلاعات برتر (فاب) برای چهارمین بار در قالب ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات به تعدادی از دستاوردهای برگزیده در حوزه کاربست فناوری اطلاعات، از جانب پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران به نمایندگی از نهاد ریاست جمهوری، وزارت کشور، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعطاء خواهد گردید. هدف‌از اهدای جایزه فاب معرفی محصولات فناورانه و کمک به ایجاد بازار؛تشویق به توسعه محصولات فناورانه ؛ کمک به تولید و صادرات محصولات فناورانه؛ توجه به ملاحظات فرهنگی و اجتماعی محصولات فناورانه است.

جایزۀ فاب در پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات، از بین محصولات داوری شده، به ترتیب به برگزیدگان زیر تعلق گرفت.

·        تندیس فناوری اطلاعات برتر (فاب) طلایی: سامانه خدمات بانکی نابینایان در شعب، شرکت پکتوس.

·        تندیس فناوری اطلاعات برتر (فاب) نقره‌ای: پلتفرم زبردستان، شرکت راهکار سرزمین هوشمند.

·        تندیس فناوری اطلاعات برتر (فاب) برنزی: آنتی ویروس پادویش، شرکت نرم‌افزاری امن پرداز.