دبیر علمی پنجمین همایش؛ اهداف و رویکردهای همایش را مطرح کرد:

دکتر محمد جواد ارشادی، اهداف و رویکردهای «پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات» را چنین بیان کرد: این همایش در سال 1396 با هدف توسعه و گسترش علم و دانش در حوزه مدیریت فناوری اطلاعات با تاکید بر ارتقاء تخصص و مهارت‌ مدیران این حوزه برگزار می‌گردد. حکمرانی داده‌ها امروزه یکی از مهم‌ترین عوامل کلیدی در موفقیت یک سازمان در راستای ماموریت‌های واگذار شده و همچنین کاهش مخاطرات در تصمیم‌گیری‌های مدیران خواهد بود. اهداف همایش عبارتند از بهبود نگرش داده‌محور، ارائه دستاوردها در قالب محصولات و مقالات، برقراری ارتباط و پيوند كاری میان صاحبنظران و محققان حوزه های مختلف و برگزاری نشست‌ها و جلسات مختلف هم‌اندیشی...

کلیپ کامل سخنرانی

بازگشت1396/06/01